Accessories,

Hur gör jag egna smycken?

Vill du ha unika smycken som ingen annan har? Då kan du tillverka dina egna smycken.

Pärlor

Med hjälp av pärlor och gummiband kan du enkelt tillverka snygga armband. Det finns många olika slags pärlor att köpa, i plast, glas och porslin.

Du kan även köpa pärlor med bokstäver så att du kan skriva olika namn eller ord på dina armband.

Det finns många hemsidor som säljer pärlor och andra produkter för att göra smycken. Du kan till exempel köpa speciella smyckestrådar, stängningar, hängen och berlocker. Det är sedan bara din fantasi som sätter gränserna för hur du ska skapa just dina egna smycken.

Silver

Du kan köpa olika silver hängen och själv gravera dem. Köp en bokstavsstans så kan du med hjälp av den och en hammare själv gravera dina medaljonger och hängen – blir super snygga och personliga smycken.

Känner du att du inte klarar detta själv så finns det idag många duktiga smedar och designers som erbjuder dig och alla andra hjälp med att gravera olika smycken.

Du kan köpa silverkedja på meter, och pryda kedjan med olika hängen och pärlor. Köp till lås så att du säkert kan stänga din halsband och armband.

 

Perfekt att ge bort i present till någon du tycker om – ett unikt smycke skapat med kärlek för just den personen.

Tillverka smycken med dina barn

Det kan vara jätte roligt att tillverka egna smycken tillsammans med dina barn. Du behöver inte gå och köpa massa dyra pärlsatser, du kan använda mycket av det ni troligtvis redan har hemma. Ni kan till exempel använda er av makaroner. De allra flesta makaroner har hål, och ni kan ta ett garn eller snöre, och sedan får barnen trä på makaroner och skapa egna halsband och armband. Ni kan måla makaronerna med hobby färg om ni vill, eller så köper du pasta sorten som har tre olika färger – grön, röd och vit.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply